Corona-Virus - VI HAR BRUG FOR DIN HJÆLP.

Som følge af corona-virus, har vi i Rideklubben Hadsund besluttet at der ikke bliver opkrævet betaling for undervisning i april md, da det på nuværende tidspunkt ikke ser ud til at der bliver mulighed for gennemføre undervisningen. 

Dette er en ekstraordinær situation, som vi håber I som medlemmer bakker op om. Vi ved ikke, hvor længe det her kommer til at vare, men ingen kan vist være i tvivl om, at vores økonomi ikke tillader manglende indtægter i længden og hvis der også skal være en rideklub efter den her krise, tilbagebetaler vi ikke betalt undervisningsgebyr for marts måned – Fra nu af bliver det en overlevelseskamp for mange og også for Rideklubben Hadsund.

Det er meget svært at spare på de faste udgifter i denne situration, da hestene jo stadig skal have mad, halm og passes hver dag.Vi vil derfor appelere til, at de af jer som har mulighed for at hjælpe med en økonomisk håndsrækning. Gå til betalingssiden her eller benyt evt. MobilePay nr.16014 til indbetaling af støttebeløb. Vi er taknemlige for alle beløb - og selv små beløb er med til at hjælpe.

Tusind tak for jeres støtte - vi glæder os til at se jer på rideskolen igen, når denne krise er ovre.

Bestyrelsen