Vores heste


Emo

Groningen 15 år

Sort med blis. Emo bliver brugt til dressur, spring, ringridning, skovture og så er han tilkørt. Han er lige så god som han er stor og kan gå med de fleste ryttere. Se om racen www.mithusdyr.dk/hest/groningen.php. Emo er efter Eros og Zwartsje.

Flip Fluitekruid

Hollandsk Sportspony. 19 år

Rød med blis. Flip bliver brugt til dressur, spring og skovtur. En frisk og sød pony, der bliver brugt til både begyndere og mere erfarne ryttere.

Norma Jean

Pinto 17 år

Brunbroget. Norma bliver brugt til dressur, spring og skovtur. Hun er en rolig hest og kan både gå med begyndere og mere erfarne ryttere.

Sigur

Islænderblanding 15 år

Rød med blis. Sigur bliver brugt til dressur, spring, skovtur og lidt voltige til både erfarne og mindre erfarne ryttere.

Lucky

Pony 22 år

Brunbroget. Lucky bliver brugt til dressur, spring, skovtur og er en sød begynderpony, da han er meget rolig.

Valiant

Pony 15 år

Palomino broget. Valiant er en lånepony, som bliver brugt til dressur, spring hos de mindste og er også en sød begynderpony.

Ollie ( Øjvind Møldrup)

Norsk Fjordhest 14 år

Brunblak. Ollie bliver brugt til dressur, spring, skovtur og ringridning. Han er efter Knop Halsnæs og Landevejens Flora.

Max

Connemarea pony 27 år

Dejlig rutineret rolig pony, der har gået springstævner. Venligst udlånt af Dicte Thisted. Max er ikke helt ung længere, så han benyttes mest af begyndere/mindre rutinerede ponyryttere.

Laban

Pony 16 år

Sød pony, vi låner af Henrik til undervisning af mindre elever.