Støtte donation - gå til betalingssiden her

  

Om klubben

  • Rideklubben Hadsund er startet december 2004 for at opretholde et miljø omkring ridesporten i Hadsund
  • Rideklubben Hadsund tilbyder undervisning, opstaldning og aktiviteter for børn, unge og voksne
  • Rideklubben Hadsund er medlem af Dansk Rideforbund, hører til i distrikt 14 og har forkortelsen "RDH"
     

Vision & Mission

Vision: Rideklubben Hadsund finder at ridning er en sund og opbyggende sportsgren, der kan stimulerer et socialt sammenhold på tværs af aldersgrænser og generationer. Vi mener at omgangen med et stort dyr som hesten, kan tilføre børn og unge indlevelsesevne og grundlæggende regler for hensyn og omsorg for andre skabninger.


Mission:

Mission:Rideklubben Hadsund ønsker at fremme interessen for ridesporten og udbrede kendskabet til hesten. Vi arbejder for at skabe fremtidssikrede rammer for ridesporten i Hadsund området. Vi vil gerne kunne tilbyde udøvelse af ridesporten til alle aldersgrupper uanset om det er nybegyndere eller rutinerede ryttere.

Corona-Virus - VI HAR BRUG FOR DIN HJÆLP.

Som følge af corona-virus, har vi i Rideklubben Hadsund besluttet at der ikke bliver opkrævet betaling for undervisning i april md, da det på nuværende tidspunkt ikke ser ud til at der bliver mulighed for gennemføre undervisningen. 

Dette er en ekstraordinær situation, som vi håber I som medlemmer bakker op om. Vi ved ikke, hvor længe det her kommer til at vare, men ingen kan vist være i tvivl om, at vores økonomi ikke tillader manglende indtægter i længden og hvis der også skal være en rideklub efter den her krise, tilbagebetaler vi ikke betalt undervisningsgebyr for marts måned – Fra nu af bliver det en overlevelseskamp for mange og også for Rideklubben Hadsund.

Det er meget svært at spare på de faste udgifter i denne situration, da hestene jo stadig skal have mad, halm og passes hver dag.Vi vil derfor appelere til, at de af jer som har mulighed for at hjælpe med en økonomisk håndsrækning. Gå til betalingssiden her eller benyt evt. MobilePay nr.16014 til indbetaling af støttebeløb. Vi er taknemlige for alle beløb - og selv små beløb er med til at hjælpe.

Tusind tak for jeres støtte - vi glæder os til at se jer på rideskolen igen, når denne krise er ovre.

Bestyrelsen

Læs mere

Corona smitte

OPDATERET 18. marts

Som følge af regeringens udmelding om tiltag for at undgå smittespredning af corona - virus  tager vi  i Rideklubben Hadsund selvfølgelig samtlige forholdsregler, og følger de givne retningslinjer.

Dvs. at elevskolen er lukket fra og med idag d.12/3 og frem til og med d. 29/3. OG Ridehallen er lukket.

Dette betyder også at vi på rideskolen forsøger at mindske aktiviteten i stalden, og derfor frabeder os unødvendig besøg i stalden.

Særlige regler for privatryttere

Det betyder nu at ridehallen er LUKKET, og alt unødvendig ophold på området er ikke tilladt.

Ja I skal selvfølgelig passe jeres heste, men hold god afstand til hinanden, rør kun ved jeres egen hest/ting - så vidt det er muligt, vask/sprit hænder, og ophold jer kun på området i den fornødne tid.

Generelt bør man overveje hvor vigtigt det er at træne på klubbens faciliteter pt.

I bund og grund - brug jeres sunde fornuft. Ophold jer kun på klubbens faciliteter hvis I har et erindre der.

 

Og hjælp hinanden. De folk der har kroniske sygdomme, eller på anden måde er smittede, kan have behov for at gode venner træder til og hjælper med pasning af deres hest i denne tid.

 

Aflysning af elevstævne

Elevstævnet i weekenden d. 13.-14. Marts udsættes på ubestemt tid. Vi håber meget, at vi kan afholde det på et senere tidspunkt og vender tilbage med en ny dato, når tingene ændrer sig og selvfølgelig under hensyntagen til myndighedernes råd og vejledning.

 

Mvh. Bestyrelsen.

Læs mere