Rideundervisere

Rideklubbens undervisere:

Alm. rideundervisning:

 

Frida Dorthea Bertelsen 

tlf. 60110708, mail Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.  

Frida har den daglige pasning af elevhestene og faciliteterne samt underviser elevhold mandag, tirsdag, torsdag og fredag. Derudover tilbyder hun eneundervisning til interesserede. Alle er velkomne uanset niveau, alder og ambitioner.

"Jeg er 23 år gammel. Jeg har redet siden jeg var 8, og har haft egen hest næsten lige så længe.

Jeg har redet utallige dressurstævner både på klub-, distrikts- og landsplan og har startet op til Intermediare 1.

Jeg har to konkurrenceheste, som jeg selv har redet op til henholdsvis middelsvær og Intermediare.

Jeg har undervist løst og fast i 8-9 år, men har de seneste 4 år brugt meget tid på at undervise primært ekvipager op til middelsvær. Jeg går utrolig meget op i undervisning og uddannelse af andre ekvipager, og det er helt klart her min passion ligger. Jeg underviser alle aldre lige fra begynder-niveau op til middelsvær. Der er både plads til den ambitiøse stævnerytter samt rytteren, der blot nyder samværdet og træningen med sin hest. For mig er det meget vigtigt, at der er en god kommunikation mellem rytteren og jeg samt, at der er forståelse for ekvipagens egne styrker/svagheder og realistiske og motiverende træningsmål for de næste rideture. Jeg lytter meget til mine elever og hestens signaler, og jeg er meget fleksibel i min undervisning. Ingen heste er ens, og ingen ryttere er ens - derfor skal alle ekvipager gribes an på hver deres måde. Dog har jeg nogle nøgleord som jeg ALDRIG går på kompromis med: Ærlighed, opmærksomhed og tillid. Disse nøgleord er både gældende for rytteren og for hesten! Det er alfaomega for at bygge et stabilt og positivt fundament i grundridningen, for hermed skabe de bedst mulige forudsætninger for at både rytter og hest kan udvikle sig videre op igennem deres ridekarriere. Og så skal ridning naturligvis være sjovt, motiverende og helst give lidt sved på panden!

Udover at være aktiv konkurrence-rytter, er jeg også uddannet dressur-dommer under DRF, hvilket jeg bruger mange weekender på.

Jeg har i 2013 taget Træner 1 kursus under DRF. "

 

 

 

Susanne Christensen 

tlf. 40 34 71 41

Susanne underviser voksenholdet tirsdag.

 

Nanna

tlf. 27 44 83 03

Nanna underviser børneholdene tirsdag og onsdag.

 

Spring:

Mette Aakjær Mousten 

tlf. 40 86 12 20

Mette underviser på springholdet om onsdagen, samt til den månedlige SpringSøndag.

"Jeg er 40 år og bor i Hadsund sammen med min mand, og mine 2 piger Emma og Lærke. Jeg avler og uddanner selv mine springheste. Jeg var med til at starte stutteri Ask op sammen med Lone Kromann. Jeg startede som hestepasser, og arbejdede mig op til at have mine egne springheste jeg red championater, egenhedstest, nationale og internationale stævner på. 

Derefter tog jeg springet til Holsteiner Forbundet i Tyskland, hvor jeg startede med at ride aktionsheste og konkurrenceheste. Efter 2 år ved Bo Kristoffersen i Holsteiner Forbundet fik jeg tilbudfor at komme til Nordjylland og starte stutteri Alfarvad op sammen med Lone Kromann.

Jeg har redet rigtig mange undheste og uddannet det til bla. VM i Zangesheide, JBK stævner, DM og en masse landsstævner rundt om i Danmark.

Derudover har jeg undervist i små rideklubber rundt omkring, og har god erfaring i både at uddanne ungheste og ryttere til springning. Jeg går op i den grundlæggende "springdressur" og i hver enkelt hest og rytter."

Joomla templates by a4joomla